120
Кклр
120
Кклр
120
Кклр
Орц : Гахайн хүзүүний мах, кацудон соус, хатаасан розмарин, хатаасан яншуй
Хэрэглэх заавар : Хайруулын таваг: Хайруулын тавагт цөцгийн тосыг хийж зөөлөн галаар хайлуулсны дараа стейк махны тал бүрийг 3-5 минут шарж болгоно. Ил гал дээр: Стейк махны тал бүрийг 4-6 минут шарж болгоно. Шарах шүүгээ: 180°С хэмд 20-25 минут шарж хэрэглэнэ.
Хадгалах хугацаа, нөхцөл : Хөргүүрт 0°С+4°С температуртай нөхцөлд 10-14 хоног хадгална.
Бүтээгдэхүүний стандартын дугаар : MNS 1804:2006
Санамж : Хадгалах горим зөрчсөн эсэхийг шалгаж хэрэглэнэ үү. Орц найрлаганд орсон түүхий эдээс харшилтай хүн тохируулан хэрэглэнэ үү.