120
Кклр

120
Кклр

120
Кклр

Гахайн амталсан самгёбсаль

Орц : Гахайн сүвээний мах, гүчүжан, гүнжидын тос, BBQ соус, гүнжидын үр, нунтаг сармис

Хэрэглэх заавар : Хайруулын таваг: Хайруулын тавагт амталсан махыг соусны хамт хийж зөөлөн галаар 10-15 минут эргүүлэн шарж болгоно. Шарах шүүгээ: 180°С хэмд 15-20 минут шарж хэрэглэнэ.

Хадгалах хугацаа, нөхцөл : Хөргүүрт 0°С+4°С температуртай нөхцөлд 10-14 хоног хадгална

Бүтээгдэхүүний стандартын дугаар :

Санамж : Хадгалах горим зөрчсөн эсэхийг шалгаж хэрэглэнэ үү. Орц найрлаганд орсон түүхий эдээс харшилтай хүн тохируулан хэрэглэнэ үү.