120
Кклр
120
Кклр
120
Кклр
Орц : Тахианы бугалга, нанбанг соус, сармисны гол, хатаасан яншуй
Хэрэглэх заавар : Хайруулын таваг: Хайруулын тавагт амталсан махыг хийж зөөлөн галаар 15-20 минут жигнэж болгоно. Шарах шүүгээ: 180°С хэмд 20-25 минут шарж хэрэглэнэ.
Хадгалах хугацаа, нөхцөл : Хөргүүрт 0°С+4°С температуртай нөхцөлд 10-14 хоног хадгална.
Бүтээгдэхүүний стандартын дугаар : MNS 1804:2006
Санамж : Хадгалах горим зөрчсөн эсэхийг шалгаж хэрэглэнэ үү. Орц найрлаганд орсон түүхий эдээс харшилтай хүн тохируулан хэрэглэнэ үү.