120
Кклр
120
Кклр
120
Кклр
Орц : Үхрийн мах, гахайн мах, сонгино, сүү, талх, крахмал, давс, сармис, хар перец, өндөг, амтлагч
Хэрэглэх заавар : Хайруулын тавагт цөцгийн тосыг хийж зөөлөн галаар хайлуулсны дараа котлетны махны тал бүрийг 3-5 минут шарж болгоно. Ил гал дээр: Котлетны тал бүрийг 4-6 минут шарж болгоно. Шарах шүүгээ: 180°С хэмд 10-15 минут шарж хэрэглэнэ.
Хадгалах хугацаа, нөхцөл : Хөргүүрт 0°С+4°С температуртай нөхцөлд 10-14 хоног хадгална.
Бүтээгдэхүүний стандартын дугаар :
Санамж : Хадгалах горим зөрчсөн эсэхийг шалгаж хэрэглэнэ үү. Орц найрлаганд орсон түүхий эдээс харшилтай хүн тохируулан хэрэглэнэ үү.